HI-MACS® pristato visiškai naują interaktyvų saloną | himacsbaltica.com
top of page
Ieškoti

HIMACS pristato visiškai naują interaktyvų saloną virtualioje erdvėje

Atnaujinta: 2022-02-07


HI-MACS® Interaktyvus salonas virtualioje erdvėje
HIMACS Interaktyvus salonas virtualioje erdvėje

Kai visi mokomės prisitaikyti prie naujo gyvenimo ir darbo būdo, daugelis verslų tai jau padarė ir paspartino virtualų savo prekių ir produktų prieinamumą naudodami internetines platformas, kurios vartotojams, dizaineriams, architektams ir specialistams suteikia galimybę saugiai ir patogiai jomis naudotis tiek savo namuose, tiek ir biure. Kad ir kokie buvo gyvenimo vingiai, 2021 m. sausio mėnesį HIMACS žengė vieną žingsnį į priekį ir užtikrino, kad gali palaikyti ryšį su savo auditorija atidarydami visiškai naują interaktyvų virtualų saloną. Portalas leidžia jums neišeinant iš savo erdvės tyrinėti begalines dizaino galimybes kai naudojate HIMACS lietą akmenį (Solid Surface) savo projektuose.


Įeikite į virtualias erdves - koridorių, virtuvę, vonios kambarį, prekybos ir sveikatos priežiūros patalpas - tada spustelėkite įvairius informacinius taškus, kad gautumėte išsamią informaciją apie rodomus HIMACS lieto akmens (Solid Surface) paviršius, stalviršius, praustuvus. Rasite informaciją apie dirbtinio akmens spalvas ir kolekcijas su nuorodomis, tiesiogiai nukreipiančiomis Jus į informacinius tekstus svetainėje. Priartinkite skirtingus kambario dizaino elementus, kad galėtumėte atidžiau pažvelgti į viską, pradedant virtuvės lieto akmens salomis ir stalviršiais, baigiant vonios lieto akmens praustuvais ir dušo padėklais. Žaiskite įvairiomis spalvomis ir apdailos pasirinkimais, kad akimirksniu pakeistumėte vizualinį dizaino efektą. Įsitikinsite, kad HIMACS lietas akmuo (Solid Surface) šiandien yra viena higieniškiausių medžiagų rinkoje – ji puikiai tinka sveikatos priežiūros įstaigose ir visose kitose viešosiose patalpose.


Spustelėję interaktyvius kambarius, patys įsitikinsite, kokios iš tikrųjų yra HIMACS galimybės. Atraskite skirtingus aplinkos dizaino efektus, rinkitės lieto dirbtinio akmens praustuvus ir vonios stalviršius, žaiskite su skirtingomis spalvų lieto akmens paletėmis ir sužinokite visą esminę informaciją apie rodomą paviršių.


Naujas virtualus salonas yra puiki galimybė vartotojams, dizaineriams, architektams ir specialistams susipažinti su HIMACS lieto akmens (Solid Surface) pritaikymo būdais ir mėgautis jais namų darbo sąlygomis esant nuolatiniams pandemijos apribojimams.


Mes išliekame optimistais ir tikime, kad 2021 m. viskas pamažu grįš į įprastas vėžes, o ši nauja interaktyvi platforma suteiks įkvėpimo ir bus nepamainoma išbandant HIMACS lieto akmens produktus ir procesus, kad ir kur bebūtumėte.




Dizainas: Studio Podrini

Medžiaga: HIMACS

HIMACS. Because Quality Wins.

 

Visos nuotraukos saugomos autorių teisių ir tik žiniasklaidos priemonės gali jas naudoti.

Dėl kitokio nuotraukų platinimo kreiptis: Mariana Fredes – LX Hausys Europe GmbH- Ph. +41(0)79 693 46 99 – mfredes@lghausys.com

Cituojant arba kitaip platinant šią informaciją, prašau nurodyti informacijos šaltinį.

26 peržiūros0 komentarų
bottom of page