Lisabonos viešbutyje „Moxy“HIMACS® lietas akmuo pagrindinėse erdvėse
top of page
Ieškoti

Lisabonos viešbutyje „Moxy“ HIMACS lietas akmuo naudojamas pagrindinėse erdvėse

Atnaujinta: 2022-02-07


 BANEMA salonas Lisabonoje, HI-MACS® Evergreen
MOXY viešbutis HIMACS, Lisabona

2018 metais „Krestlis Investimentos Imobiliários Sa“ pasamdė architektų biurą „Broadway Malyan“ suprojektuoti ir pastatyti novatorišką viešbutį Lisabonos centre. Įmonė buvo atsakinga už Portugalijos pirmojo „Moxy“ viešbučio, skirto tūkstantmečio kartai ir priklausančio „Marriott“ besiformuojančiam viešbučių tinklui, architektūrą, interjero ir aplinkos dizainą. HIMACS lietas dirbtinis akmuo buvo pasirinktas kaip šiuolaikiška, itin patvari medžiaga, puikiai tinkanti judriai registracijos zonai, taip pat svečių kambarių vonioms.


Atsižvelgiant į šio prekės ženklo dvasią ir siekius, „Moxy“ viešbučio šiuolaikiškas dizainas buvo kuriamas siekiant suteikti svečiams geriausią patirtį, ypač akcentuojant vestibiulio erdvę, kuri tapo viso viešbučio nuolat pulsuojančia vieta. „U“ formos dvigubo aukščio registratūros ir baro su sėdima ir stovima zonomis dizainas traukia akį modernių geometrinių formų plytelėmis, primenančiomis tradicinius portugališkus raštus, virš kurių puikuojasi sodri dirbtinio akmens HIMACS MARTA GREY spalva. HIMACS yra tvirta, ypač higieniška ir lengvai valoma lieto dirbtinio akmens medžiaga, idealiai tinkanti tokiai judriai zonai kaip registracijos stalas. Glotnus stalviršis yra tarsi rami oazė tarp šėlstančių formų ir spalvų, kur svečiai ateina pasiimti raktų, maloniai atsigaivinti gėrimu po ilgos kelionės ir atsipalaiduoti šalia išskirtinio židinio komfortiškai įsitaisius sofose ar kabančiose kėdėse.


Elegantiški ir ramių spalvų viešbučio miegamieji sudaro kontrastą bendrai erdvei. Glotniame vonios kambario stalviršyje, pagamintame iš klasikinės HIMACS lieto akmens ALPINE WHITE spalvos, integruotas stačiakampis praustuvas, kurio kraštai nematoma siūle sujungti su stalviršiu, todėl nelieka jokių tarpų, kur galėtų kauptis nešvarumai ir mikrobai. Frezuotas rankšluosčio rankoms laikiklis alsuoja profesionalia prabanga šioje ramybės užuovėjoje.


Išorėje pastato žemutinės dalies podiumas įsilieja į fasadą su vertikaliomis kolonomis, kurios suformuoja priedangą taip, kad pavėsyje atsidurtų vestibiulis ir automobilių parkas. Tuo pat metu šis architektūrinis sprendimas projektuoja nuolat besikeičiančių linijų šešėlius, kurie pagyvina erdvę saulei judant aplink pastatą.




Dizainas: Horta & Verissimo, Banema S.A.

Medžiaga: HIMACS MARTA GREY (S108) ir ALPINE WHITE (S028)

Nuotraukos: ©Tiago Casanova

HIMACS. Because Quality Wins.

 

Visos nuotraukos saugomos autorių teisių ir tik žiniasklaidos priemonės gali jas naudoti.

Dėl kitokio nuotraukų platinimo kreiptis: Mariana Fredes – LX Hausys Europe GmbH- Ph. +41(0)79 693 46 99 – mfredes@lghausys.com

Cituojant arba kitaip platinant šią informaciją, prašau nurodyti informacijos šaltinį.

54 peržiūros0 komentarų
bottom of page