Grakščių vingių, orui pralaidus HIMACS krėslas –„Nina Moeller Designs“ pristato „CURVE Outdoor“
top of page
Ieškoti

Grakščių vingių, orui pralaidus HIMACS krėslas –„Nina Moeller Designs“ pristato „CURVE Outdoor“

Atnaujinta: 2022-02-07


Po praėjusių metų sėkmingo CURVE krėslo pristatymo vidaus patalpoms, „Nina Moeller Designs“ iš tvirtos HIMACS lieto akmens (Solid Surface) medžiagos sukūrė bet kokiu oru tinkantį naudoti lauko krėslą.


Atsižvelgiant į lengvai pritaikomą vidaus patalpų krėslo dizainą, CURVE Outdoor gali būti naudojami kaip atskiri krėslai, o juos išmaniai sujungus, galima suformuoti Jūsų poreikius atitinkančią pasisėdėjimų vietą.


Originalus krėslas buvo sukurtas unikaliai kūrybos ir sveikatingumo erdvei „Re Centre“ vakarų Londone, Hamersmite. Kliento vizija - sukurti šioje erdvėje vieną didelį sėdimų vietų ratą. Apskritimo forma leidžia žmonėms jaustis apkabintiems ir kuria bendrumo jausmą vietoje, pritaikytoje poilsiui ir atsipalaidavimui.


„Dizainą įkvėpė gamta – visa apjungianti ir suteikianti vienybės jausmą“, - aiškina Nina Moeller, kalbėdama apie CURVE krėslo moduliavimą, natūralius kontūrus ir formas. „Atsižvelgdami į jau sukurto CURVE krėslo populiarumą ir Klientų norą jį pamatyti lauko erdvėse, žinojome, kad mums reikia medžiagos, kuri galėtų atlaikyti visus išbandymus. Kolegos ir draugai mus paskatino ištirti išskirtines naujausios kartos HIMACS lieto akmens (Solid Surface) medžiagos savybes“.


„HIMACS lietas akmuo (dirbtinis akmuo) yra ideali medžiaga šiam projektui. Termoformavimo (lankstymo) galimybė buvo neabejotinai būtina išskirtinė sąlyga išgaunant vingiuotas linijas, tačiau ir kitos, tik šiai HIMACS lieto akmens medžiagai būdingos savybės buvo ne mažiau svarbios. HIMACS lietas akmuo idealiai tinka lauko projektams, nes yra sukurtas atlaikyti bet kokias oro sąlygas, įskaitant vėją, lietų ir saulę. Po dešimties metų šis krėslas atrodys taip pat gerai, kaip ir šiandien. Be to, lieto akmens medžiagą lengva valyti, o bet kokius nedidelius trūkumus galima lengvai pašalinti.”

Projekto pavadinimas: CURVE Outdoor

Dizainerė: Nina Moeller

ninamoellerdesigns.com

Medžiaga: HIMACS Alpine White

himacs.eu

HIMACS gamintojas: qubicle.co.uk

Nuotraukos: marcuspeel.com


HIMACS. Because Quality Wins.

 

Visos nuotraukos saugomos autorių teisių ir tik žiniasklaidos priemonės gali jas naudoti.

Dėl kitokio nuotraukų platinimo kreiptis: Mariana Fredes – LX Hausys Europe GmbH- Ph. +41(0)79 693 46 99 – mfredes@lghausys.com

Cituojant arba kitaip platinant šią informaciją prašau nurodyti informacijos šaltinį.

164 peržiūros0 komentarų
bottom of page