HIMACS Solid Surface lietas akmuo restorano interjere
top of page
Ieškoti

HIMACS Solid Surface lietas akmuo restorano interjere

Atnaujinta: 2022-02-07


HIMACS lietas akmuo iš „Volcanics“ kolekcijos – naujos kartos natūralių įspūdžių medžiaga – būtinas pasirinkimas siekiant įspūdingo baro dizaino naujajame „Michelin“ žvaigždučių šefo Heinzo Becko restorane „Attimi“, esančiame „CityLife“ rajone Milane.


„Mes neprisimename dienų, mes prisimename akimirkas“, – teigė legendinis italų poetas Cesarė Pavesė. Architektas Fabijas Novembrė rėmėsi šiais žodžiais kaip įkvėpimu kuriant išskirtinį „Attimi by Heinz Beck“ restorano interjerą. „Attimi“ italų kalba reiškia „akimirkos“, todėl tai yra bistro stiliaus restoranas, kuriame valgoma bet kuriuo metu, pradedant nuo pusryčių ir baigiant vakariene. Įsikūręs atnaujintame „CityLife“ rajone, naujojo Milano širdyje, „Attimi“ siūlo nepakartojamus gurmaniškus potyrius, kurių autorius – vokiečių kilmės šefas ir trijų „Michelin“ žvaigždučių savininkas Heinzas Beckas. „Attimi“ jau tapo maisto ir vyno derinimo etalonu Lombardijos sostinėje. Patalpos buvo sukurtos bendradarbiaujant „Beck&Maltese Consulting“ ir „Chef Express“ („Cremonini Group“).


„Attimi“ restorane kėdės, sofos, foteliai su įvairiausiomis stalų konfigūracijomis išsidėstę aplink kolonas, kurios suskirsto erdvę į zonas: kokteilių, valgių, aperityvų ir bistro. Maloniai nuteikia baldams parinktos neutralios spalvos – daugiausia čia matome pilkos spalvos, kai kur su ryškesniais akcentais. Restorano centre akį traukia didžiulis, kokybiškas ir įsimintinas baras, pagamintas naudojant HI-MACS® Solid Surface. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad baras pagamintas iš mineralinės sudėties mišinio, nors iš tikrųjų jis buvo sukurtas naudojant HI-MACS® lietą akmenį, kuriam panaudota „Frosty“ spalva iš „Volcanics“ dizaino kolekcijos. Skirtingai nei natūralus akmuo, HI-MACS® Solid Surface gali būti formuojamas termiškai, yra ilgaamžiškas ir lengvai atnaujinamas. HI-MACS® medžiaga neturi porų, todėl yra lengvai valoma ir atspari nešvarumams bei smūgiams, t. y. lietas akmuo puikiai tinka kontaktui su maistu ir itin intensyvaus judėjimo zonose. Ši „Volcanics“ kolekcija pasižymi stulbinančiai natūralia vulkaninių spalvų tekstūra, kuri atkartoja mineralams ir akmens skaldai būdingus raštus.


Pagrindinis restorano baras tarsi išskaptuotas iš uolienos. Jame pavaizduotas trimatis apšviestas restorano logotipas, savo apimtimi ir perspektyvos žaismu įgaunantis išskirtinį charakterį. Tai įspūdingas miesto stiliaus sprendimas, kuris primena „Piazza Tre Torri“ aikštės – naujojo Milano prekybos ir architektūros centro – dizainą.


Pristatydamas savo naujausią darbą, architektas F. Novembrė patvirtina: „Manau, kad etimologinis žodžio „present“, reiškiančio dabartį ir dovaną tuo pat metu, sutapimas yra neatsitiktinis, jis – atspirties taškas bet kokiai dizaino idėjai. Čia suprantame akimirkas ne kaip trumpalaikes gyvenimo minutes, o kaip intensyvias patirtis, į kurias turime įsikabinti ir kurios įsitvirtina mūsų vizijose.“


Taip mąstydamas architektas Fabijas Novembrė sukūrė aiškaus stiliaus susitikimų vietą, puikiai tinkančią mėgautis tiek ilgesnėmis kulinarinių malonumų akimirkomis, tiek ir labai trumpomis – „tiesiog, kol išgeriate puodelį kavos“. Tai visiems atvira erdvė, todėl yra labai demokratiška, tuo pat metu ir rafinuota. HIMACS Solid Surface dėka atsirado vieta, skirta bendravimo, atsipalaidavimo, malonumo ir net dizaino akimirkoms.


 

Vieta: Milano CityLife – prekybos rajonas, Tre Torri aikštė, Milanas, Italija

Dizainas: Studio Novembre di Fabio Novembre

Gamyba: Blue Red Group

Medžiaga: HIMACS Frosty, Volcanics kolekcija

Nuotraukos: © Andrea Martiradonna

 

Visos nuotraukos saugomos autorių teisių ir tik žiniasklaidos priemonės gali jas naudoti.

Dėl kitokio nuotraukų platinimo kreiptis: Mariana Fredes – LX Hausys Europe GmbH- Ph. +41(0)79 693 46 99 – mfredes@lghausys.com

Cituojant arba kitaip platinant šią informaciją prašau nurodyti informacijos šaltinį.

100 peržiūrų0 komentarų
bottom of page