Ikoninės „Tulip“ lempos sugrįžimas
top of page
Ieškoti

Ikoninės „Tulip“ lempos sugrįžimas

Atnaujinta: 2022-02-07


 BANEMA salonas Lisabonoje, HI-MACS® Evergreen
TULIP lempa, HIMACS Alpine White

Po originaliosios lempos sėkmės ir reaguodamas į naujausias dizaino tendencijas, kūrėjas Pierre'as Cabrera papildė „Tulip“ lempos dizainą nauju elegantišku kabinamu ornamentu. Galima rinktis iš dviejų dydžių ir stilių, kurių vienas yra netgi puoštas oda. Puikus „Tulip“ dizainas tapo įmanomas naudojant HIMACS lieto akmens medžiagą (Solid Surface) ir besižavint lempai pavadinimą suteikusios gėlės gracija ir grožiu. Prancūzų dizaineris, kurdamas šiltą ir jaukią atmosferą, tuo pačiu siekė medžiagų ir šviesos harmonijos.


Pierre'o Cabrera žodžiais, „ši lempa atitinka norimą estetiką, švelniai ir subtiliai skleidžia šviesą bet kurioje patalpoje. HIMACS lieto akmens (Solid Surface) terminis formavimas atveria neribotas erdvės ir skulptūros transformacijos galimybes, taip pat daugybę apdailos variantų. Visi šie privalumai man labai padėjo viso kūrybos proceso metu ir iki šiol yra kasdienio įkvėpimo šaltinis“. Naujoje versijoje pakabinamo dekoro medžiagos skaidrumas užtikrina nepaprastą šviesos sklaidą taip užpildydamas kambarį švelnia ir ramia atmosfera.


Medžiagų derinys, peržengiantis meistriškumo ribas


Grakščioji naujosios „Tulip“ lempos estetika ir jos nesenstanti elegantiška šviesa yra dviejų vienas kitą papildančių ir išaukštinančių pasaulių susitikimo vieta - meistriškumo ir aukščiausios klasės medžiagų.


Visos „Tulip“ lempos yra rankų darbo, todėl kiekviena jos detalė yra tarsi unikalus meno kūrinys. Šiuo metu gaminamos dviejų dydžių lieto akmens lempos - „Tulip 30“ ir „Tulip 40“. Švelniai ir subtiliai atmosferai patalpoje sukurti naudojamas naujausios kartos LED apšvietimas. Pirmą kartą pristatomas medžiagų derinys (lietas akmuo HIMACS ir oda) tapo tikru proveržiu įmonės veikloje.


Dizainerio Pierre'o Cabrera ir odos dirbinių dizainerio Amalvi Pimentos bendradarbiavimas kuriant naująją „Tulip“ kolekciją kartu yra ir draugystės istorija, kuri tapo įmanoma susitikus dviems savo amato meistrams ir jų pasauliams. Papuošti dirbtinio akmens Tulpes natūralia, šilta ir gyva medžiaga, tokia kaip oda, buvo tikrai puikus sprendimas!


Šiam projektui Amalvi Pimenta pasirinko odą, pasižyminčią daugybe savybių, kurios puikiai derėjo su HI-MACS® lietu akmeniu (Solid Surface), kuris yra unikalios išvaizdos, puikiai apdailintas ir atsparus laiko išbandymams. Todėl, Amalvi pasirinko jaunų jaučių „full grain“, mineraluose raugintą anilino odą. Natūralus grūdėtumas, elastiškumas ir kartu lygumas bei unikalus šilkinis pojūtis ir atsparumas kasdieniam naudojimui paverčia šią odą tikrai išskirtine ir reta medžiaga.



Dizainas: Pierre Cabrera, Prancūzija

Medžiaga: galima rinktis tik iš HIMACS arba HIMACS derinto su oda - HIMACS S028, Alpine White

Nuotraukos: ©Pierre Cabrera

HIMACS. Because Quality Wins.

 

Visos nuotraukos saugomos autorių teisių ir tik žiniasklaidos priemonės gali jas naudoti.

Dėl kitokio nuotraukų platinimo kreiptis: Mariana Fredes – LG Hausys Europe GmbH- Ph. +41(0)79 693 46 99 – mfredes@lghausys.com

Cituojant arba kitaip platinant šią informaciją, prašau nurodyti informacijos šaltinį.

71 peržiūra0 komentarų
bottom of page