Šiuolaikiški ir šviesūs HIMACS virtuvės baldai
top of page
Ieškoti

Šiuolaikiški ir šviesūs HIMACS virtuvės baldai

Atnaujinta: 2022-02-07


Po mini virtuvių Maminicuisine® gamybos, dizainerė Charlotte Raynaud Hegenbart ir baldų gamintojas Menuiserie Hegenbart pristato virtuvės erdvę, kurioje pagrindinį vaidmenį atlieka HIMACS lietas akmuo (Solid Surface). Į šią virtuvę patenka daug natūralios šviesos ir atsiveria nuostabūs vaizdai į šv. Viktorijos kalną.


Šiuolaikiniame dizaine ryškėja tendencija link erdvių, šviesių, patogių ir šiltų gyvenamųjų patalpų. Atsisveikinkite su mažytėmis virtuvėmis, kuriose maistą gaminantys žmonės yra izoliuoti, kai tuo tarpu kiti mėgaujasi kokteiliais. Kita šiuolaikinių virtuvių tendencija - medžiagų su efektingais paviršiais ir tekstūromis pritaikymas - būtent tai ir siūlo HIMACS lieto akmens (Solid Surface) gamintojai.


Ch. R. Hegenbart, projektuodama virtuves, siekia sukurti šiltas ir asmeniškas, palankias bendravimui gyvenamąsias erdves, kuriose įdiegtos naujausios techninės inovacijos, panaudotos rafinuotos ir ilgaamžiškos medžiagos.


Kurdama šį projektą, dizainerė Charlotte Raynaud Hegenbart virtuvės salą įsivaizdavo kitaip nei bet kurią kitą. Veidrodiniai šonai iš pirmo žvilgsnio paprastą virtuvės salą priverčia tarsi plūduriuoti ore. HIMACS lietas akmuo (Solid Surface) čia puikiai tiko suapvalintų formų dizainui įgyvendinti. Jis buvo pasirinktas virtuvės stalviršiui dėl galimybės termoformavimo būdu sulenkti jį į bet kokią įsivaizduojamą formą. Sala patalpos centre sujungia virtuvę su valgomojo zona ir svetaine. Ji atstoja valgomojo stalą trims asmenims, o taip pat leidžia maistą gaminančiam asmeniui darbuotis kompanijoje ir visiems kartu mėgautis didelės erdvės ir šviesos teikiamais pranašumais.


Siekiant optimizuoti judesius virtuvėje, salos balde buvo sumontuoti šeši stalčiai, kurie nukreipti į virtuvės pusę ir yra šalia indaplovės. Prie galinės sienos yra ilga 4,6 metro darbo erdvė, kurią dengia virtuvės stalviršis su apsaugine švaros sienele, pagaminta iš vieno gabalo besiūlės HIMACS CRYSTAL BEIGE lieto akmens (Solid Surface) medžiagos. Virtuvės stalviršyje šalia plautuvės padaryti vandens nutekėjimo grioveliai. Spintelių fasadai pagaminti iš natūralaus balinto ąžuolo, padengto matiniu laku siekiant pabrėžti natūralią medienos išvaizdą. Atidžiai pažiūrėję, pastebėsite skrupulingą dailidžių darbą - jie labai pasistengė, kad medienos raštai dailiai lietųsi per visą virtuvės ilgį.


Norint išsaugoti lengvumo pojūtį, buvo apgalvotai pasirinkta nemontuoti jokių viršutinių sienos elementų. „Novy“ gartraukis buvo labai atidžiai pritvirtintas prie lubų, o jo valdymas nustatytas viryklės paviršiuje. Dešinėje, baltame blizgančiame nuo grindų iki lubų balde yra maisto ir indų stalčiai, šaldytuvas, Šveicarijos prekės ženklo V-ZUG orkaitė ir mikrobangų krosnelė.


Projekto informacija

Vieta: Provanso Eksas, Prancūzija

Dizainas: Charlotte Raynaud Hegenbart

Gamintojas: Menuiserie Hegenbart

Medžiaga: HIMACS G101, CRYSTAL BEIGE

Nuotraukos: © Denis Dalmasso

HIMACS. Because Quality Wins.

 

Visos nuotraukos saugomos autorių teisių ir tik žiniasklaidos priemonės gali jas naudoti.

Dėl kitokio nuotraukų platinimo kreiptis: Mariana Fredes – LX Hausys Europe GmbH- Ph. +41(0)79 693 46 99 – mfredes@lghausys.com

Cituojant arba kitaip platinant šią informaciją prašau nurodyti informacijos šaltinį.

116 peržiūrų0 komentarų
bottom of page